Montreal!
Door: dorinetromp
Blijf op de hoogte en volg Dorine
15 Oktober 2011 | Canada, Beamsville
Afgelopen weekend was ik in Montreal:)! Wat was dat gaaf! Zaterdag ochtend om 6.20 vertrokken we naar Toronto airport, maar natuurlijk niet te vergeten eerst even langs de Tim Hortons te gaan.
We kwamen aan in Montreal rond 11.00, hebben een auto gehuurd en zijn naar het hotel gereden! We zaten met zijn vieren in een suite! Vet grote kamer met een zitkamer een keuken en een badkamer met een regendouche, niet verkeerd dus! Bij het hotel zat ook een zwembad met een glijbaan, een fitness en een sauna, zijn jullie al jaloers:)?
Nadat we het hotel verkend hadden, zijn we naar downtown Montreal gereden in onze fancy car! We zijn toen gaan lunchen in Reuben's, en voor de mensen die het misschien kennen, je krijgt daar me-ga sandwiches! Ik had een sandwich met allemaal groentes er op. Toen we hier waren kwam Shane ons ook tegemoet, dus dat was heel erg gezellig. Overdag hebben we nog een beetje door Montreal gelopen en gereden, en wat winkeltjes bekeken. Terug in het hotel hebben Eric, Kim en Ik even gezwommen, en toen zijn we met z'n alle even snel ergens een hapje gaan eten. Want in de avond ging ik naar Shane. Omdat het natuurlijk Thanksgiving was, waren er niet heel veel mensen bij zijn residentie, maar er waren er genoeg om er een gezellige avond van te maken!
Zondag zijn we naar Oud-Montreal gereden, maar voordat we daar waren zijn we eerst naar het uitkijkpunt voor over Montreal gereden, en het was super mooi weer, dus dat betekend ook, een mooi uitzicht (het was trouwens het beste weer in 50 jaar:) ! ) Oud-Montreal lijkt een beetje op een mix van Italië en Frankrijk, ik vond het heel erg leuk om dat te zien. Ook hebben we daar een paard en wagen rond trip door Montreal gedaan. Super leuk!
We zijn in het begin van de avond terug gegaan naar het hotel. Ook kwamen nu ook een beetje alle scheidsrechters van Kim's crew het hotel binnen. Om acht uur had hij een vergadering met zijn hele crew in het hotel, en van te voren zijn we met ze allemaal uit eten gegaan. Nadat we weer terug waren gekomen van het avondeten ben ik met Eric naar de fitness gegaan en zijn we ook nog naar de sauna geweest. Maandag ochtend hebben Jeanette, Eric en Ik in het hotel ontbeten, en Kim had nog een ontbijt vergadering met zijn crew, wantt,, vandaag was het zover, de American Football game! Om half elf stond er een limousine voor het hotel klaar om Kim en zijn crew op te halen voor de American Football game. Eric, Ik en nog een ander zoontje van een scheidsrechter mochten ook mee in de limousine! We waren daar al vroeg, want zij moesten nog veel voorbereiden, dus de chauffeur heeft ons in downtown Montreal shopping street afgezet!
Om 1uur begon de wedstrijd! Het was Montreal vs Toronto! Jeetje, wat waren er veel mensen in het stadion! Het was een belangrijke wedstrijd, want iemand van het team in Montreal kon een record gaan verbreken.. En,, dat is gelukt! Hij heeft het record verbroken van heel Canada, en Amerika! En, ja daar was ik bij! Montreal heeft gewonnen met 29-19 van Toronto. Na de wedstrijd, die drie uur duurde mochten wij het veld op, omdat wij Kim kennen:)! Super gaaf! Ik heb foto's gemaakt met een aantal Football players, en met een referee,, haha mijn gastvader;)! Na de wedstrijd was het al aardig laat, en zijn we terug naar het hotel gegaan. We zijn in de avond weer terug gegaan naar het centrum en hebben een hapje gegeten.
Dinsdag hebben we lekker lang geslapen en zijn toen weer naar downtown Montreal gegaan! In de middag hebben we nog heel lekker geluncht en zijn toen weer richting hotel gegaan om onze tassen te pakken, en door te gaan naar het vliegveld, terug naar Toronto.. Na wat vertraging waren we al bij al om 23.00 thuis na een super super leuk weekend! En de volgende dag weer vrolijk naar school, beginnend met Super Fit..
Gisteren ben ik vanuit school naar Grant van de Rotary gelopen, met wie ik zou ging curlen! Nog nooit gedaan, maar volgens mij ging het nog best oke! Ook hem ik met hun mee gegeten, vis, jumjum! Hij heeft een hele grote groente en fruit tuin, samen hebben we fruit en groentes geplukt, die ik allemaal mee mocht nemen naar huis!
Over een kwartiertje word ik door een vriendinnetje van school opgehaald, en dan ga ik bij haar eten en daarna gaan we schaatsen!
Dus ik ga nu een einde aan mijn verhaal maken..
Tot snel, heel veel liefs vanuit Canada, Kusx Dorine
16 Oktober 2011 - 06:59
PaPa:
Gaaf hoor Doortje dat je dit allemaal mee maakt. En inderdaad zijn wij al jaloers op jou. Gezellig dat je nu ook al een heel football team kent. Wat een grote jongens zijn dat zeg. Groet uit een mooi Warmond -
16 Oktober 2011 - 07:46
Mama:
Wat een belevenis, Montreal, de American Football game, het mooie hotel. Het lijkt mij een prachtige stad. Leuk dat je met de spelers op de foto mocht. Het is weer een superleuk blog om te lezen, echt genieten voor ons. dikke kus, mama -
16 Oktober 2011 - 07:48
Lou:
Haaaay Door, wat een super leuk verhaal!!!!!!!!! Leuke dingen doe je allemaal! Ik ben jaloers! Heeeel veel plezier nog en tot snel!!!!!!!!
Xjessss -
16 Oktober 2011 - 10:24
Claire:
wat een leuk!! ik wil ook naar canada!!!!! kan je een ticket voor me kopen?? en nu moet alleen nog even reinier reageren en dan heeft de hele fam ksjesss xxx -
16 Oktober 2011 - 10:24
Claire:
ik wilde natuurlijk zeggen en dan heeft de hele familie gereageerd... x -
16 Oktober 2011 - 10:54
Marijanka:
wat een gezelligheid daar in Canada.
Montreal, die foto's met die footballers, Geweldig!
Nog heel veel plezier en ik kijk uit naar je volgende verhaal.
xxMarijanka -
16 Oktober 2011 - 19:39
Leonoor:
Doorieee jaloers tot in tokyo, mijn uitstapje van deze herfstvakantie is naar mijn bureau om te leren miiiiii
Xxxxxx -
17 Oktober 2011 - 07:21
Reinier:
Leuk verhaal. Zo te horen heb jij wel een leuk weekend gehad in montreal. -
26 Oktober 2011 - 21:08
Karin:
Omg Dorine ur so cool!!!!! Cant believe how cool u are... im so happy to be friends with u!!