In Canada aangekomen - Reisverslag uit Beamsville, Canada van Dorine Tromp - WaarBenJij.nu In Canada aangekomen - Reisverslag uit Beamsville, Canada van Dorine Tromp - WaarBenJij.nu

In Canada aangekomen

Door: dorinetromp

Blijf op de hoogte en volg Dorine

18 Augustus 2011 | Canada, Beamsville

Lieve Allemaal,

Gisteren ben ik aangekomen in Canada! Na mijn bagage afgegeven te hebben, heb ik afscheid genomen, dat viel me wel zwaar! Hierna gingen Tessa en Ik door de douane, op naar avontuur! We waren al vroeg bij het vliegtuig op Schiphol, Aangekomen in moesten we heel erg haasten! We kwamen bij de lopende band waar je al je spullen op moest leggen, daar stond echt een enorme rij! Als we daar in zouden gaan staan, zouden we de vlucht niet gehaald hebben!We zijn toen naar een mevrouwtje toe gelopen, en gezegd dat we nog maar twintig minuten hadden, en hop, we mochten in een hele snelle rij, waar we meteen door konden! Snel gerend naar het vliegtuig, en we hadden het gelukkig gehaald! Toen we nog die uur hadden voordat we in Toronto aan kwamen, kregen we het allebei wel een beetje moeilijk! Het ging nu echt gebeuren, een jaar naar Canada!
Toen we aan waren, gingen we door de douane en de immigratie dienst. Dat ging eigenlijk best snel. En toen hebben we onze tassen op ge haalt. En nu ging het gebeuren, we moesten door de poortjes waar mensen op ons stonden te wachten! Daar stond gelukkig mijn gastfamilie! Kim, Jeanette, Shane, Eric en een vriendje van Eric uit New York die hier summercamp volgde voor een week.

We moesten ongeveer een uur rijden voordat we in Beamsville kwamen, waar ze wonen. Ik heb een eigen kamer, met een stapelbed. Het onderste bed is groter dan het bovenste bed! Ik heb twee kasten waar ik mijn kleren in kan doen. Nadat we thuis waren gekomen, gingen we al snel uit eten. Het is wel heel anders dan in Nederland, je krijgt hele grote porties, en jaa, we kregen een doggy bag!
Weer thuis gekomen van het eten, heb ik nog wat in mijn kamer aangerommeld, en ben snel daarna al naar bed gegaan. Midden in de nacht ben ik wel wakker geworden, en kon ik echt niet meer slapen, ik heb denk ik wel drie uur wakker gelegen. Dus ik heb wel een beetje last van een jetlag.

Mijn beide gastouders werken allebei, vandaag ga ik denk ik mijn kamer verder in orde maken en misschien een beetje rond fietsen:)!

Tot snel, heel veel liefs vanuit Canada, Kusx Dorine

• 18 Augustus 2011 - 15:52

Martine (Rotary):

Wat fijn dat je goed bent aangekomen! Dat gaat helemaal goedkomen met jou! En je weet het hè....altijd alle aanbiedingen voor uitstapjes - hoe saai ze ook op voorhand mogen lijken - accepteren. Heb je al kennis gemaakt met je counsellor? Nou, meid; vooral veel plezier daar en GENIET!
    Groet,
    Martine

• 18 Augustus 2011 - 17:12

Nona:

Ik volg je hoor! wat klinkt dat allemaal spannent zeg lieve schat! geniet maar lekker en veel plezier met alle mooie dingen die je mee maakt! ik denk aan je! dikke zoen

• 18 Augustus 2011 - 19:02

Francisca:

Lieve Doortje,

Spannend he, zo'n reis. Goed initiatief van jullie om actie te ondernemen en niet te wachten in die rij. Je ziet meteen: Je kunt veel gedaan krijgen als je wilt.
    Ik vind het enig je verslagen te lezen.
    teken je nog veel? Misschien kun je zo nu en dan wat indrukken op papier zetten.
    Een hoofd vol indrukken en een jetlag zijn een plaag voor de slaap. Gaat vast gauw beter. Lieve groet, Francisca

• 19 Augustus 2011 - 05:16

Mama:

Weer zo'n uitgebreid verslag! Spannend allemaal. Leuk dat je een foto van je eerste gastfamilie erbij hebt gezet.
    kusje, mama

• 21 Augustus 2011 - 01:41

Bou!!!:

Lieve lieve Door,
    hoe leuk klinkt het daar joh! Met doggybag zelfs... ben echt heel erg benieuwd al naar je verhalen en alles wat je hebt meegemaakt want dat zal waarschijnlijk wel heel snel zijn gegaan. Hier in NL is het maar rotweer dus dat mis je in ieder geval niet! Geniet daar en ik kijk uit naar je volgende verhalen xxxxxxx cookiemonster

• 21 Augustus 2011 - 09:11

Arthur Karl:

Leuk bericht. - Van je vader hoorde ik gisteren dat jij fotos hebt gemaakt van je vertrekt op schiphol. Zou jij mij 1 foto kunnen sturen? Wil hem op de website van onze Rotary club plaatsen.
    k@rl-a.demon.nl.
    All the best!
    Groeten Arthur Karl

• 21 Augustus 2011 - 20:18

Klaas En Wilma Vijn:

Leuk om je verslag te lezen Dorine. We zijn net terug van een driedaagse fietstocht van Maastricht naar Hoorn. Je gaat een mooie tijd tegemoet hopen we. We blijven je verslagen lezen hoor en wensen je alle goeds.
    Hartelijke groet!

• 23 Augustus 2011 - 14:32

Leonoor:

Doooriee ik hoop dat het heel leuk is, maar ze hebben vast niet zulke coole biggen en kippen als in nederland.. Ik ben benieuwd naar je volende verslagdinggeval, kusss noor